Szeretné a kutyáját energiával teli, egészséges kutyusként látni?
Szeretne egyedi a kutyájára szabott ételeket?

 

Az egészséges táplálkozás ennek az egyik alapja. Mi kutyadietetikusként hidat képezünk az állatorvos és páciens között a tudatos táplálás  és gondoskodó érdekében. Ez egy kézzelfogható, gyakorlati megvalósítása a legmodernebb táplálkozási irányelveknek.

Amióta a kutyák annyira háziasodtak, hogy az ember mellett családtagként, barátként, sőt akár gyermek státuszban vannak, azóta náluk is egyre gyakoribbá válnak azok a kutya betegségek, amik a gazdijaiknál. Ezért az ő táplálkozásukra is oda kell figyelni, személyre kell szabni, esetleg speciális diétát összeállítani.

Kutyusok étrendjének összeállításában segítünk a gazdiknak. Lehet egészséges a kutyus (kölyökkutya, idős kutya, vemhes vagy szoptatós kutyi), illetve beteg kutyák esetében is (szívbeteg, elhízott, allergiás, cukorbeteg, epilepsziás stb.)

 

A Petpincérrel együtt dolgozva egy régi álmunk vált valóra.

Személyre szabott, szakszerűen összeállított étel megfőzése és kiszállítás bármilyen betegsége is legyen a kutyának, bárhol is legyen az országban.

 

 

 

 

Kik vagyunk?

 

A Kutyadiéta "lelke": Dr. Mák Erzsébet
Több mint 10 éve foglalkozunk diétás tanácsadással. 1997-ben lett dietetikus és azóta is, egyre jobban belemerül ebbe a csodálatos tudományba. Az ELTE Főiskolai Karán biológia tanári diplomát, ezután a Nyugat-Magyarországi Egyetemen élelmiszer minőségbiztosító mérnöki diplomát szerzett. Itt azonban nem állt meg a tanulásban, hanem beiratkoztam a Semmelweis Egyetem Doktori Iskolájába. Ennek eredményeként 2010-ben megszerezte a doktori fokozatot.

 

Ki veszi fel a Kutyadiétánál a telefont?

 

Balogh Lívia
A Haynal Imre Egészségtudományi Egyetem Főiskolai Karán lettem dietetikus. Azért választottam ezt a pályát, hogy minél több embernek tudjak segíteni eligazodni a táplálkozás rejtelmeiben. A kutyák az én szívemhez is nagyon közel állnak.

 

Mennyibe kerül kutyám számára a személyre szabott recept?

A szakszerűen a kutyárda szabottan 3db receptet biztosítunk amelynek ára bruttó 12.000 Ft.

 

Hogyan történik a kutya diétás tanácsadás?

 

Több lehetőséget biztosítunk számodra. Jelentkezz telefonon a +36205502281 számon vagy,
emailen az etrend@petpincer.hu
vagy a kérdőívünk kitöltésével a lap alján.
A legjobb, ha kitöltöd a kérdőívet. A kérdőív kitöltése kicsit hosszadalmas, de így kapunk teljes képet, hogy a kutyádnak a legjob recepteket tudjuk biztosítani.
Utalj át Kutyadiéta számlájára (szlaszám: 11722003-20165352) 12.000 Ft diétás tanácsadás díjat.
Ezután felvesszük veled a kapcsolatot, és megbeszéljük a további részleteket.

 

A befizetett összeg 3 receptet tartalmaz a kutyád kedvenc összetevőivel.
A PetPincér már főzi, csomagolja és küldi a csak neked összeállított ételt!
Kérlek vedd figyelembe, hogy a minimális rendelési mennyiség 6 üveg.

  *
 *
+36
 *
 *