Fagyasztott kutyaeledel


Frissen főzött fagyasztott kutyaeledel

 

Az üveges eledeleink mellett, most már fagyasztva is kaphatók kutya ételeink.


Fagyasztott kutya ételeink sokkoló fagyasztással készülnek.
A gyorsfagyasztóban nagy sebességgel érkezik hideg levegő a tárolt élelmiszerekre. Ez a technológia olyan proliferációs folyamatot hoz létre, amely megakadályozza a káros baktériumok elszaporodását az élelmiszeren. Így az ételek eltarthatósága is nő.

Ilyen sokkoló fagyasztás során nem alakulnak ki jégkristályok az étel szerkezetében, ennek köszönhetően minősége megmarad, mintha frissen készült volna. Később úgy tálalhatja kutyájának, mintha most készült volna el az étel, éppen ugyanabban az élvezetes, friss minőségben.

A kasszikus ételeink minimum 50%, az EXTRA tetmékeink 80% húst tartalmaznak, valamint minden olyan összetevőt, ami a kutyák egészséges táplálásához szükséges.  A magas hústartalmú kutyaeledelek rostokban gazdag köretekkel készülnek.

Fagyasztott kutya ételeink jelenleg 1kg-os kiszerelésben kaphatók. Az 1kg-os tasak, 4db 250gr-os különálló porciót tartalmaz, így ha kisebb testű kutyád van, nem szükséges kiolvasztanod az egész 1Kg-os adagot.

 

 

 Figyelem! SZÁLLÍTÁSSAL KAPCSOLATOS FONTOS INFORMÁCIÓ.

Fagyasztott kutyaeledeleinket, átmenetileg csak Budapestre szállítjuk ki, vagy személyesen vehető át. A frissesség megőrzése érdekében, a fagyasztott ételeink is a megrendelést követően kerülnek gyártásra, ezért a kiszállítása, vagy átvétele maximum 2 munkanap.

 

Tárolás: Fagyasztott kutyaeledeleinket -18 oC -on kell tárolni, eltarthatósága 6 hónap.


Felhasználás: Előző nap vegye ki a fagyasztóból és melegítés nélkül hagyja felolvadni. A legjobb, ha az olvasztás a hűtőszekrényben történik meg. Olvasztás és felbontás után 4 napig hűtőben tárolva fogyasztható!
A kutyaételt kedvencének szobahőmérsékleten tálalja.

 

Miért kínálunk főtt eledelt fagyasztott tárolással?
Azért mert mi hiszünk abban, hogy:

  • a kutyáknak a friss húsból készült eldelel a jó,
  • a friss hús hőkezelés hiányában baktériológia és féreg fertőzés kockázatát hordozhatja,
  • főtt hús tartalmú étel esetében a fagyasztásos eljárás biztosítja a tartósítószer mentességet,
  • a kutya etetésében szakértelmet igényel, hogy miből, mennyit és hogyan kell az eledelbe tenni,
  • a kiváló minőségű alapanyagból, profi gyártástechnológiával készített prémium terméket szeretik a vevők vásárolni.

 

Cégünk olyan prémium kutyaeledel gyártását és forgalmazását kezdte meg, amilyet más nem forgalmaz Europában.*

A PetPincér® eledelek egyedülállóan magas hústartalmú, főzött eledelek és fagyasztott formában kerülnek forgalmazásra. Minden termékünkben 50%-nál magasabb a hús tartalom.*

CHARLIE EXTRA - 80% hústartalom főzött kutyaeledel

CHARLIE EXTRA - 80% hústartalom

Aktív és felnőttkorú kutyák számára előnyös ez az étrend. A sertéshús és máj biztosítja az aktivitáshoz szükséges energiát és megfelelő vas ellátást. A fehér rizs könnyen emészthető, jól felszívódó kiváló táplálék, még gabonaalergás kutyák is fogyaszthatják.

ROCKY EXTRA PLUS - 95% hústartalom főzött kutyaeledel

ROCKY EXTRA PLUS - 95% hústartalom

95% HÚSTARTALOMMAL, KÖRET ÉS GABONAMENTES! Nagytestű fiatal vagy kölyök kutyáknak ideális, akik emésztőrendszere már elég érett a bárányhús emésztéséhez. A sütőtök karotintartalma fontos a látás szempontjából, ezért idősödő, de még aktív kutyáknak is javasolható. Sok antioxidáns védi mind a fejlődő, mind az idősödő szervezetet.

MIX - Ínycsiklandó kóstoló főzött kutyaeledel

MIX - Ínycsiklandó kóstoló

Változatos kutyaétel minden napra! Próbálja ki mind a 10 ízünket egy csomagban. Minimum 50% húst tartalmaz.

ANGEL EXTRA - 80% hústartalom főzött kutyaeledel

ANGEL EXTRA - 80% hústartalom

Idősödő, dundi kutyák számára javasoljuk, hiszen a csirke az egyik legkönnyebben emészthető fehérjeforrás, ugyanakkora barnarizs, a sárgarépa, a quinoa magas rosttartalma elősegíti a fogyást.