Kikre bíztuk az online jelenlétünket?

Becsült olvasási idő: 2 perc

Azt valljuk, hogyha valamivel meg vagyunk elégedve az üzleti körökben, akkor érdemes azt tovább ajánlani. Nektek is nagyon köszönjük, a rengeteg internetes ajánlást, boltunkban sokszor mondják vásárlóink, hogy itt és itt hallott ételeinkről ezért szeretné kipróbálni.


Most mi szeretnénk ajánlani nektek, mégpedig az online marketingeseinket. A PetPincérrel már több csapattal is dolgoztunk együtt, és sajnos soha nem lett jó vége. Általánosságban a weboldal volt teljesen használhatatlan, vagy jó volt a weboldal, de képtelenek voltak olyan modulokat építeni amire nagy szükségünk volt pl. vállalatirányító CRM.

Sokat kutattunk, hogy kik lennének a legmegfelelőbbek, rengeteg weboldal készítésre vonatkozó árajánlatot kértünk be. Szerettünk volna egy olyan online marketinges céget találni, aki egy kézben tudja tartani minden marketing igényünket a weboldallal együtt.

Szomorúan kellett tapasztalni, hogy a weboldal készítő cégek nagy százaléka nem is válaszolt az árajánlatkérő leveleinkre. Volt, aki irreálisan magas árat kért el egy amúgy ingyenesen letölthető rendszerre, és volt, akinek az árajánlatából sütött a szakmai tudatlanság, vagy nem tudtak minden platformot kezelni amire nekünk szükségünk volt.

Utolsó mentsvárként a barátainkat kérdeztük meg, ők, kivel dolgoztatnak weboldal készítésben, keresőoptimalizálásban, Google Ads hirdetésben. Így ajánlás alapján találtunk rá a HW Online-ra.

HW Online Online Marketing Ügynökség


Már az árajánlatukból látszódott, a több éves szakmai tapasztalat. Személyes találkozónkon a budapesti irodájukban, több órás beszélgetés után, mindenre rákérdeztek, ami csak fontos lehet abban, hogy a petpincér fejlődhessen.

A találkozó után tudtuk, IGEN, megtaláltuk azt a céget, akire számíthatunk.
Elkészült az első verziós weboldalunk.

A keresőoptimalizáltsága annyira jó lett, hogy pár hónap után fejleszteni kellett, hogy a megnövekedett igényeket ki tudjuk szolgálni. A CRM rendszerünk is folyamatosan bővül, és érezzük, hogy a

pénzünk nem kiadás volt, hanem befektetés.

Ezután elindíttattuk velük a facebook kommunikációnkat, és a Google Ads kampányainkat is, amelyek azóta is kifejezetten, haszon termelően működnek.

Csak ajánlani tudom a fiúkat. Ha megbízható webesre van szükséged, aki mért adatokkal dolgozik, akkor csakis a HW Online!

 

Oszd meg ismerőseiddel, barátaiddal